„Nagyobb boldogság adni, mint kapni.”

A farsangi időszak végén nagy öröm és meglepetés érte iskolánk tanulóit. Szijártó László atya két adományküldeménnyel érkezett hozzánk, melyekkel alsós tanítványainkat és a rászoruló gyerekeket szerette volna megajándékozni.

László atyától megtudtuk, hogy a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász csoportja kérésére a nemesvámosi Haribo cég, az egyházmegye minden katolikus iskolájába járó alsó tagozatos tanulójának gumicukor csomagot ajánlott fel. A gyerekek hatalmas örömmel fogadták a meglepetést.

A másik adományt iskolánk rászoruló tanítványai kapták. Köszönet érte a Pápa Hús Kft-nek és dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselőnek, akinek segítségével létrejött tavaly egy együttműködési megállapodás a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász csoportja és a Pápa Hús Kft. között. Ennek köszönhetően rászoruló és nagycsaládos tanulóink turista szalámi adományt vehettek át. 

Nagyon hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek az ajándékozásnak. Hisszük, hogy minden adományban, legyen az cukorka vagy szalámi, amelyet jószívvel adtak, Isten áldása, gondoskodása és szeretete van jelen.

Képek